QUI SOM

BR Bikes es una tenda de bicicletes especialitzada en la venda, reparació i manteniment integral de bicicletes elèctriques urbanes i Brompton. Som una empresa jove i la nostra tenda naix amb l’impuls del Grup Bromera i del seu compromís amb el medi ambient. Defensem la mobilitat àgil, saludable i sostenible sense renunciar a les necessitats personals de cada client. Per això, Pere Aranda, cap comercial, i Sofía Hernáez, cap de taller, t’assessoraran per a trobar la solució que millor s’adapte a les teues necessitats.

No sols som una tenda, som usuaris i amants de les bicicletes. Amb el nostre esforç hem aconseguit seleccionar als millors proveïdors del sector i ens hem posicionat com a una tenda  especialitzada en bicicletes urbanes a uns preus realistes i accessibles. També som especialistes en trobar qualsevol tipus de recanvi per a tot tipus de bicicleta, des de les més modernes fins a les clàssiques o eixes velletes que fa temps que tens abandonades i necessiten el toc de BR Bikes per a tornar a rodar.

L’equip de br bikes estarà encantat d’atendre’t! 

QUÈ FEM

BR Bikes ens dediquem a la venda, reparació i lloguer de tot tipus de bicicletes: elèctriques, Brompton, plegables, urbanes, fixies… Oferim un servei integral d’assessorament professional continuat i garantia en totes les compres i reparacions. La nostra garantia consisteix en el manteniment, reparació i ajust de la teua bicicleta sense cap tipus de cost i per a sempre. Perquè a BR Bikes la prioritat eres tu i la teua bicicleta.

Som especialistes en bicicletes elèctriques, urbanes, Brompton i  clàssiques i treballem amb els millors proveïdors del sector. Siga quin siga l’estil de bicicleta que busques, a BR Bikes el trobaràs, ja que disposem de prop de cent bicicletes en stock per a que pugues veure-les i provar-les.

També disposem d’una gran varietat de models de bicicleta elèctrica i som capaços de satisfer qualsevol necessitat. Actualment a BR Bikes oferim l’opció d’equipar amb vehicles elèctrics, sostenibles i econòmics  col·lectius com ajuntaments, cossos de policia, empreses de missatgeria…

Si busques bici, una reparació o assessorament, BR Bikes es la teua tenda.