la teua bici a València la teua bici a València
la teua bici a València
la teua bici a València

Comerç adherit al Pla d´impuls a la bicicleta

Ajudes de fins 250 €

Informació

Qui som?

BR-Bikes és un establiment de bicicletes especialitzat en la venda, reparació i manteniment integral de bicicletes urbanes, plegables, fixed, bmx y bicicletes elèctriques. Distribuïdor de Brompton. Som una empresa jove i compromesa amb el medi ambient. Defenem la mobilitat àgil, saludable i sostenible, sense renunciar a les necessitats personals de cada client.

Som una botiga, però també som usuaris i amants de les bicicletes. Hem aconseguit seleccionar els millors proveïdors del sector i ens hem posicionat com a un establiment especialitzat en bicicletes urbanes a uns preus accessibles. Busquem i trobem qualsevol recanvi de bicicleta que necessites. 

El nostre equip, altament qualificat, t’assesorarà en tot moment i resoldrà tots els teus dubtes per a ajudar-te a disfrutar del ciclisme en totes les seues modalitats. ¡L’equip de BR Bikes estarem encantats d’atendre’t!

Què fem

A BR Bikes ens dediquem a la venda, reparació i lloguer de tota classe de bicicletes: elèctriques, Brompton, plegables, urbanes, fixies… Oferim un servici integral d’assessorament professional i garantia en totes les compres i reparacions. 

Tots els nostres productes estan protegits per la garantia legal (2 anys) que oferix el fabricant en condicions normals d’us, conservació i manteniment, contra els defectes de material i de fabricació sobre la totalitat de la bicicleta i els seus components.

Vos oferim el manteniment, i ajust de la teua bicicleta, sense cap cost, durant un any des de la compra. Perquè a BR Bikes la prioritat eres tu i la teua bicicleta.


Som especialistes en bicicletes elèctriques, urbanes, Brompton i clàssiques, i treballem amb els millors proveïdors. A BR Bikes trobaràs una gran varietat de bicicletes de passeig, urbanes... Tenim un estoc variat perquè pugues trobar i provar la teua bicicleta.

També disposem d’una gran varietat de models de bicicletes elèctriques. Oferim l’opció d’equipar amb vehicles elèctrics, sostenibles i econòmics, col·lectius com ajuntaments, cossos de policia, empreses de missatgeria…

Pots trobar-nos ací